Menu Alêtras menu Vertalingen Menu Tolken Menu Redactiewerk Menu FAQ's Menu Travieven Menu Contact

 

 

 

 


Alexandra de Vries
Rio de Janeiro, Brazil
Tel: (55) 21 8249-5060
(55) 21 2542-7713
alexandra@aletras.com
information@aletras.com

Vertalingen

Alêtras is gespecialiseerd in vertalingen van en naar her Nederlands, Engels en Portugees. Andere talen zijn beschikbaar op verzoek.

Uw tekst wordt vertaald en gecorrigeerd door een professionele en ervaren vertaler die tevens een native speaker van de desbetreffende taal is. Op deze manier garanderen wij dat uw vertaling niet alleen grammaticaal correct is, maar ook cultureel goed overkomt en qua stijl mooi in elkaar zit.

Wij hebben ruime ervaring in het vertalen van een grote verscheidenheid aan teksten waaronder zakencorrespondentie, jaarverslagen, nieuwsbrieven, kranten- en tijdschriftenartikelen, educatieve publicaties, presentaties, handboeken, catalogi, literatuur, persberichten en nog veel meer.

Wij behandelen uw documenten zorgvuldig en nemen strikte geheimhouding in acht ten aanzien van de klant en de aan ons toevertrouwde documenten.

U kunt uw tekst op diverse manieren aanleveren; op papier (via de post of fax) of in digital formaat. De tijdsduur van de vertaling hangt af van het formaat, het aantal woorden en het onderwerp.

Om een offerte aan te vragen, kunt u, vrijblijvend, het offerte formulier invullen of neemt u rechtstreeks contact op via e-mail information@aletras.com.